Reglement clubkampioenschap tripletten

Oostendse Petanque Club.

Het tornooi wordt gespeeld volgens het officieel petanque reglement(OPR)

Onmiddellijk na het beŽindigen van een ronde dient de uitslag  doorgegeven te worden op het secretariaat.

Foutief doorgegeven uitslagen waarvan de vergissing niet kan vastgesteld worden vallen buiten de verantwoordelijkheid van het secretariaat.

Het clubkampioenschap staat open voor alle clubleden: recreatieve en competitiespelers

FORMULE

Iedere ploeg speelt 4 ronden

1e ronde: integrale trekking

Vanaf tweede ronde : ploegen met evenveel overwinningen tegen elkaar -  loting binnen de  categorie

In geval van een oneven aantal deelnemende ploegen : optrekken = indien nodig - wordt de best gerangschikte ploeg uit de lagere reeks meegenomen. ( max 1 maal zelfde ploeg  )

Indien  er een bye zou zijn ( maximaal 1 maal en ingetekend als 13-7  ) wordt de ploeg genomen die laagst gerangschikt is in de groep met minst aantal overwinningen.

4e ronde wordt altijd gespeeld en dit volgens klassement: 1e tegen 2e, 3e tegen  4e enz

De punten in deze finaleronde tellen niet meer mee voor het klassement

Patrick DíHondt                         Cockx Edouard

Voorzitter                                Sportleider

Oostendse P.C.                          Oostendse P.C.